Dwingeloo

Dwingeloo

Groenste dorp

Wij werken vanuit ons kantoor in Nederland, in het Drentse Dwingeloo. Dit historische brinkdorp ligt prachtig in en om het groen en is vanuit elke richting gemakkelijk bereikbaar. Dwingeloo werd in 2012 uitgeroepen tot groenste dorp van Europa.

Het mooie van Dwingeloo is de combinatie van natuur, landbouw, high-tech en Drentse nuchterheid.

Natuurlijk- en agrarisch karakter

De omgeving van Dwingeloo wordt gekenmerkt door het natuurlijke- en agrarische karakter. Je ziet er verschillende vormen van (duurzame) landbouw en in het nabij gelegen Nationaal Park Dwingelderveld komen landbouw, natuur en waterhuishouding samen. De producten van RMA sluiten goed aan op het agrarische karakter van Dwingeloo.

Drentse nuchterheid

In Dwingeloo is men trots op de natuur, maar ook op de mentaliteit van de dorpsgenoten, de Drentse nuchterheid. RMA herkent zich met een no-nonsense aanpak in deze nuchterheid. 

High-tech

Maar Dwingeloo is niet alleen het nuchtere dorp met fraaie landschappen en waardevolle natuur. In Dwingeloo staat ook een imposante radiotelescoop, waarmee zelfs 2 sterrenstelsels zijn ontdekt. Naast RMA zijn er meerdere bedrijven die zich bezig houden met techniek en het ontwikkelen van technologie.

Radiotelescoop Dwingeloo