Nieuws

RMA laat sensortechnologie werken. Mis daarover niets. Volg hier ons nieuws.

British Potato 2023

Op 22 en 23 november vindt in Harrogate (UK) het tweejaarlijkse event British Potato plaats. Peter Raatjes van RMA is aanwezig op stand AAH van Agrii en RHIZA.

Agritechnica 2023

Van 12 t/m 18 november 2023 opent de Agritechnica in Hannover (D) weer haar deuren. Bezoek RMA op stand B10 in Hal 8 om op de hoogte te zijn van alle innovaties.

Boerderij van de Toekomst

RMA installeerde een bodemvochtsensor op de Boerderij van de Toekomst in Lelystad. Kom langs op de Future Farming en Food Experience om de data live te zien.

Kennisuitwisseling Egypte

Van 8 t/m 11 mei 2023 neemt Peter Raatjes deel aan de kennisuitwisseling met de landbouwsector in Egypte op het gebied van Slim omgaan met Klimaat en Water.

Duurzaam Agrarisch Waterbeheer

In 2018 startte het project Duurzaam Agrarisch Waterbeheer Boermarke Zeijen. RMA werkte mee aan het project en leverde de sensortechniek voor de te verzamelen data.

Convenant PIB ondertekend

Het convenant voor het PIB (Partners International Business) project ‘Soil improvement Poland’ is op 11 november ondertekend door alle deelnemende bedrijven.

Lancering RMA4G series

RMA lanceert de RMA4G series 755 en 760. Een compacte, slimme en krachtige datalogger voor de remote en real-time monitoring van weer, bodem en water. 

Agro Techniek Holland 14 - 17 sept

Op het Walibi evenemententerrein in Biddinghuizen opent de grootste landbouwbeurs van Nederland van 14 tot en met 17 september 2022 weer haar deuren. 

Potato Europe 7-8 september 2022

Op 7 en 8 september 2022 is Potato Europe in het Rittergut Bockerode bij Hannover (D). Potato Europe staat bekend als de ontmoetingsplaats voor de aardappelindustrie.

Sensoren OnderwijsLeerKavel

Op de OnderwijsLeerKavel van 15 hectare bij de Aeres Hogeschool in Dronten kunnen studenten zelf onderzoeken en experimenten uitvoeren als onderdeel van de landbouwstudie.