Team

Team

Ons enthousiaste team bestaat uit mensen die onze visie, ambitie en positieve energie delen. Dit zijn de gezichten achter RMA.

Peter Raatjes

Peter Raatjes

Directeur Peter Raatjes is oprichter en eigenaar van RMA. Peter studeerde aan de Agrarische Hogeschool Van Hall Instituut te Groningen met als afstudeerspecificaties akkerbouw, informatisering en bedrijfseconomie. Vanaf 1993 is Peter betrokken bij de ontwikkeling en vermarkting van de Agri Yield Management systemen voor ziekte bestrijding en water management in de landbouw. In de loop der jaren heeft Peter in verschillende disciplines ervaring opgedaan. Van het opstellen van financiële plannen, programmeren en database management tot het begeleiden van gebruikersgroepen, projectleiding en bedrijfsaansturing. In 2001 runde Peter in zijn vrije uren ad-interim een akkerbouwbedrijf van 35 hectare. Peter heeft een breed netwerk van relaties in de agrarische sector alsmede ervaring met het in de markt zetten van innovatieve producten. 

Rob ter Brake

Business development manager Rob ter Brake is verantwoordelijk voor de opstart van nieuwe projecten met de focus op watermanagement. Rob is een gedreven specialist en heeft zijn sporen in de watersector ruimschoots verdiend. Hij werkte 12 jaar bij het Waterschap Groot Salland en introduceerde systemen voor dynamisch peilbeheer op basis van online metingen en weersverwachting. Daarna werkte Rob bij verschillende bedrijven, waaronder OTT Hydromet Nederland, waarbij hij systemen voor monitoring van waterstanden, waterstroming en waterkwaliteit ontwikkelde en in de markt zette. 

Casper-Jan Lenderink

Casper Jan Lenderink

Als field service engineer is Casper-Jan Lenderink verantwoordelijk voor de installatie en het onderhoud van de telemetrie- en sensorsystemen bij klanten. Casper-Jan is servicegericht, heeft inzicht in techniek en denkt in mogelijkheden. Bij het onderhoud en de restauratie van old en youngtimer auto’s kwam Casper-Jan in aanraking met techniek. Interesse voor landbouw en groen ontwikkelde hij als medewerker bij een hoveniersbedrijf. Als eigenaar van een autopoetsbedrijf weet Casper-Jan als geen ander hoe belangrijk servicegerichtheid, accuraatheid en een goede communicatie zijn.

Wendy van Barneveld

Wendy van Barneveld

Als coordinator business operations zorgt Wendy van Barneveld voor de dagelijkse bedrijfsvoering. Wendy studeerde facility management en begon daarna bij het ministerie van Landbouw, Natuurbeheer en Visserij. Als dochter van een veehouder kwam haar binding met de landbouw daar goed van pas. Na 20 jaar verschillende coördinerende functies bij de rijksoverheid en het aansturen van een klantcontactcentrum trok het bedrijfsleven. Wendy is daadkrachtig en kwaliteit staat bij haar voorop. Haar ervaringen in de landbouw, facility management en klantcontact zijn goed toepasbaar bij RMA.

Bel ons Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.