Werkwijze

Werkwijze

Met moderne sensoren, een slim dashboard en persoonlijke ondersteuning begeleiden wij telers al meer dan 35 jaar vakkundig en succesvol. Onze adviezen uit sensormetingen geven maximaal voordeel aan telers. Door slim om te gaan met het gebruik van water, meststoffen en gewasbeschermingsmiddelen dragen de sensortechnieken die wij gebruiken dragen bij aan duurzame landbouw. RMA brengt passie voor landbouw en innovatie samen. We weten welke toepassingen werken in de landbouw en haken in op technologische innovatie, zonder de menselijke kant te verliezen.

Voor een maximale opbrengst vertrouwen telers op RMA agro sensortechniek.

Hier staan wij voor

Persoonlijke begeleiding is ons visitekaartje. Precisielandbouw en sensortechnologie scheppen nieuwe kansen, maar wij weten dat dit vraagt om een goede begeleiding en ondersteuning. Onze no-nonsense aanpak zorgt voor vertrouwen in de technologie, want uiteindelijk is het de menselijkheid die maakt dat onze slimme sensoren meerwaarde hebben. Wij zijn praktisch en snappen hoe het werkt in de landbouw. Wij zijn niet voor niets dé expert in het eenvoudig vertalen van complexe sensordata naar een dagelijkse teeltadvies.

RMA teeltbegeleiding

Samenwerkingen

Wij werken intensief samen met experts van meerdere universiteiten over de hele wereld. Dit draagt bij aan de ontwikkeling van onze kennis op het gebied van beregeningsmanagement, ziektebestrijding en beter bemesten met nutriëntensensoren. En daar waar wij de kracht van samenwerking zien, slaan wij met andere bedrijven de handen ineen. Aan de ene kant voor de lokale ondersteuning, bijvoorbeeld in het buitenland. Aan de andere kant op het gebied van technieken die elkaar aanvullen, zoals bodemscan of satellietbeelden.